Over Sairam

Missie
We excelleren op het verrichten en leveren van een brede diversiteit aan administratieve werkzaamheden op een goede en bekwame manier tegen een eerlijke prijs voor iedereen. Dit sluit aan op ons streven om een sociale rol te spelen in de maatschappij. Het is onze drijfveer om flexibel in te spelen op de wensen van de klant.

Visie
De kwalitatieve dienstverlening uit zich in klantenbinding. Hierdoor zijn klantenrelaties van permanente aard. Dit leidt ertoe dat klanten geholpen blijven worden, in goede en in minder goede tijden.

Algemene doelstellingen
– Zoveel mogelijk startende ondernemers uit de sector van Midden- en Kleinbedrijf, willen we een helpende hand bieden en zo hun kansen vergroten om te groeien.
– Zoveel mogelijk particulieren willen we voor een eerlijke prijs helpen met diverse administratieve zaken.
– We willen onze bijdragen aan goede doelen voortzetten om op verschillende manieren de maatschappij een helpende hand te blijven bieden.

Door en met het exploiteren van overige activiteiten zoals onze webshops en huurinkomsten, willen we onze kwalitatieve, brede dienstverlening verder laten groeien en meer kunnen bijdragen aan de samenleving. 

Doelgroep
– Onze focus ligt op ondernemers / ondernemingen uit de sector van Midden- en Kleinbedrijf. We richten ons met name op startende ondernemers, om hen zo ook te helpen met de nodige zaken die met de oprichting van hun bedrijf te maken hebben.
– Ook voor particulieren verzorgen we diverse administratieve zaken. Veel mensen kunnen onze hulp goed gebruiken.

Goede doelen: Bijdrage aan de maatschappij
Administratiekantoor Sairam besteedt zowel tijd als financiële middelen aan goede doelen en dergelijke activiteiten.

Administratiekantoor Sairam is hoofdsponsor van Sairam Foundation. Al bijna 70 kinderen in arme landen gaan nu naar school dankzij de sponsors van deze stichting. De stichting focust zich op onderwijs en speelt ook een rol in de inhoud van het onderwijs dat gegeven wordt. Menselijke normen en waarden maken daar een groot onderdeel van uit. Sairam Foundation is tevens een ANBI-erkende stichting met het doel, sociale, humanitaire, culturele en spirituele activiteiten te organiseren en uit te voeren. De doelgroep en focus ligt voornamelijk op hulpbehoevende kinderen in Nepal en India.