Websites

U kunt zich bij ons melden voor het maken van een website en gekoppelde e-mailadres. Ook maken we uw bedrijfsprofiel aan op social media (Facebook).  

We kunnen grote delen van de websites persoonlijk aanpassen. We werken samen met een ervaren web developer.

Waarom?
De websites die wij bouwen zijn van goede kwaliteit en uitermate geschikt voor eenvoudige, zakelijke en professionele weergaven van bedrijfsinformatie. Het is een goede manier om uw business te vergroten en uw bedrijf zichtbaar te maken voor de klant!

Klanten zoeken steeds meer naar bedrijven via het internet. In deze moderne tijd is het belangrijk voor bedrijven om op internet te vinden te zijn.

Websites, Facebook en Google worden door bijna iedereen gebruikt om te vinden waar ze naar zoeken. Social media zorgt er ook voor dat meer mensen u vinden op de Google zoekmachine.

Wat doen we?
We maken deze dingen compleet en u kunt soms vragen of we iets kunnen veranderen of iets nieuws kunnen neerzetten. Maar voor meer en vaker werk, praten we eerst met u over een prijsverhoging. U kunt op aanvraag ook uiteraard alle inlog-gegevens verkrijgen.

Alles gaat steeds meer online en u wilt natuurlijk niet achter lopen met uw business, anders zit u in deze tijd al snel zonder klanten en zonder werk.

Neem contact met ons op voor meer informatie.