Sairam Kozijnen & Vastgoedbeheer

by on / Geen categorie

Sairam Kozijnen

Bij ons bedrijf bieden we zowel houten als kunststof kozijnen aan. Onze houten kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en geven een authentieke uitstraling aan uw woning. Onze kunststof kozijnen zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een lange levensduur. Ze zijn ook onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. We bieden een ruime keuze aan kleuren en stijlen om aan uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Naast kozijnen bieden wij ook dakkapellen, serres, prefab schuren, vloeren, keukens, badkamers, tuin en overige onderhoudsdiensten aan. Sairam Kozijnen is een dochteronderneming van Sairam. Bezoek onze website hier: Sairam Kozijnen

Sairam Vastgoedbeheer

Ons bedrijf biedt vastgoedbeheer aan, waaronder VVE beheer, beheer van bedrijfspanden en beheer van woningen voor beleggers. Een deel van onze inkomsten doneren we aan goede doelen stichting SSSSOHC. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.